Pensyarah UMPSA sertai Program CSR Karnival Teknologi 2024 - Asnul Hadi, Ahmad (UMPSA, 2024)
KUALA LIPIS, 13 Jun 2024 – Pensyarah dan pelajar Fakulti Teknologi Kejuruteraan Mekanikal dan Automotif (FTKMA) Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) bersama-sama turun padang bagi menjayakan Program Tanggungjawab Sosial Korporat (CSR) Karnival Teknologi 2024 di Sekolah Menengah Kebangsaan RPS Betau, Kuala Lipis.