UMPSA meterai MoA bersama Volkswagen Group Malaysia Sdn. Bhd. - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 12 Jun 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) bersama jenama automotif terkemuka dunia Volkswagen Group Malaysia (VGM) bagi menjalin kerjasama strategik dua hala.