UMPSA jalin kolaborasi strategik dengan 5 syarikat dan institusi terkemuka - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
KUALA LUMPUR, 11 Jun 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) melangkah lebih jauh dalam memperkukuhkan hubungan dengan industri dan institusi pendidikan melalui Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman/Perjanjian (MoU/MoA) bersama lima syarikat dan institusi terkemuka sempena MTUN Industry-Academia Discourse on Advanced TVET (MIAD) 2024.