Projek Virtual Reality ‘Car Manufact Simulator’ raih tumpuan pengunjung - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 2 Jun 2024 - Projek Virtual Reality ‘Car Manufact Simulator’ oleh pelajar Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Amirul Aidil Hasnul Azan raih tumpuan pengunjung di reruai Advanced@TVET UMPSA semasa program Jom Masuk U 2024 Zon Timur II baru-baru ini yang berlangsung di Dewan Kompleks Sukan, UMPSA Kampus Gambang.