Kolaborasi industri-akademia dalam MIAD perkasakan bidang TVET termaju negara - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
KUALA LUMPUR, 11 Jun 2024 – Program MTUN Industry-Academia Discourse on Advanced TVET (MIAD) 2024 anjuran Rangkaian Universiti-universiti Teknikal Malaysia (MTUN) berjaya menghimpunkan kumpulan pakar dalam kalangan pemimpin, penggubal dasar, penyelidik dan pakar industri dunia bagi menerokai pencorakan TVET Termaju masa hadapan di peringkat global.