Solidariti pelajar antarabangsa UMPSA dari 13 buah negara sertai international SDG Run demi matlamat pembangunan lestari - Muhammad Zufli, Zuhari (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 8 Jun 2024 - Program Pahang International SDG Run anjuran Pusat Hubungan Antarabangsa (PuHA), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) bersama Sekretariat Pengakap Kelana Negeri Pahang telah berlangsung di Pantai Sepat, Kuantan pada hujung minggu yang lalu.