UMPSA meningkat kedudukan dalam QS World University Rankings 2025 - Hazmin, Aris (UMPSA, 2024)
PEKAN, 5 Jun 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah berjaya meningkatkan kedudukannya dalam Quacquarelli Symonds (QS) World University Rankings (WUR) 2025 dengan berada di kedudukan 741-750 terbaik dunia berbanding di kedudukan 781-790 pada 2024.