Jom Masuk U 2024 Zon Timur 11 Destinasi pilihan ketika musim cuti sekolah - Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 1 Jun 2024 – Karnival Jom Masuk U 2024 Zon Timur II yang diadakan di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullan (UMPSA) menjadi lokasi himpunan pelbagai institusi pendidikan tinggi (IPT) dalam negara ini sama ada pihak awam mahapun swasta.