Sekeluarga dari Melaka sanggup datang ke Program Jom Masuk U 2024 Zon Timur II di UMPSA Gambang - Nor Salwana, Mohammad Idris (2024)
GAMBANG, 2 Jun 2024 - Dalam usaha mendapatkan maklumat dan melihat sendiri kemudahan makmal pembelajaran, sebuah keluarga dari Melaka telah sanggup bertolak seawal jam 5 pagi untuk menghadiri Program Jom Masuk U 2024 Zon Timur II di Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) Kampus Gambang baru-baru ini.