Profesor Ts. Dr. Aida Mustapha dilantik TNC (PI) UMPSA baharu - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
PEKAN, 4 Jun 2024 - Profesor Ts. Dr. Aida Mustapha, 48 dilantik sebagai Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah yang baharu berkuat kuasa mulai 4 Jun 2024.