Hari Terbuka UMPSA warnai Jom Masuk U 2024 Zon Timur II - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 1 Jun 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) akan mengadakan Hari Terbuka bersempena program dengan program ‘Jom Masuk U 2024 Zon Timur II pada 1 dan 2 Jun bertempat di Dewan Kompleks Sukan UMPSA Kampus Gambang.