UMPSA sasar lebih 20,000 pengunjung - Wartawan, BH (New Straits Times Press (M) Bhd., 2024)
Kuantan: Lebih 20,000 pengunjung disasarkan pada Program Jom Masuk U 2024 (JMU2024) Zon Timur II anjuran Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) dengan kerjasama Strategik Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) pada 1 dan 2 Jun ini di Kompleks Sukan UMPSA, Gambang.