UMPSA bakal jadi tumpuan pengunjung Program JMU 2024 Zon Timur II - Wartawan, BH (New Straits Times Press (M) Bhd., 2024)
KUANTAN: Lebih 20,000 pengunjung disasarkan hadir pada Program Jom Masuk U 2024 (JMU2024) Zon Timur II anjuran Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) dengan kerjasama Strategik Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) pada 1-2 Jun ini di Kompleks Sukan UMPSA, Gambang.