Arshada Nadia julang Anugerah Tokoh Mahasiswa UMPSA - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 18 Mei 2024 - Pelajar Sarjana Muda Teknologi Kejuruteraan Mekatronik (Robotik) dengan Kepujian, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Arshada Nadia Abdullah, dinobatkan sebagai penerima Anugerah Tokoh Mahasiswa di dalam Majlis Anugerah Mercu Sanjung (MARS) baru-baru ini.