Mahu tempah tiket ke Sukan Sea - Siti Nur Azwin, Zulkapri (New Straits Times Press (M) Bhd., 2024)
Kluang: Atlet kebangsaan, Nurul Ashikin Hussin, 23, berjaya meraih pingat emas acara jalan kaki 5,000 meter dalam Kejohanan Varsity Track & Field 2024 (Siri 2) di Stadium Kluang, semalam.