Prof. Madya Dr. Roslinazairimah hasilkan perisian ramal penggunaan elektrik bagi kereta elektrik - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2024)
PEKAN, 27 Mei 2024 – Umum mengetahui penggunaan kereta elektrik di Malaysia semakin mendapat perhatian terutamanya penggiat pengguna automatif Malaysia.