Nur Izzaty, Tokoh Mahasiswa ADAB UMPSA: Peneraju Inovasi dan Keusahawanan untuk Matlamat Pembangunan Mampan - Nor Azlina, Ahmad (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 18 Mei 2024 – Majlis Malam Anugerah Mercu Sanjung (MARS), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang berlangsung meriah di Zenith Hotel, Kuantan baru-baru ini menyaksikan seorang pelajar cemerlang dari Fakulti Komputeran, Nur Izzaty Ariffin, dianugerahkan sebagai Tokoh Mahasiswa ADAB.