UMPSA bakal jadi tumpuan pengunjung Program Jom Masuk U Zon Timur II - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 27 Mei 2024 - Program Jom Masuk U 2024 (JMU2024) Zon Timur II anjuran Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT) dengan kerjasama strategik Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) pada 1 dan 2 Jun 2024 ini bakal menjadi tumpuan dengan menyasarkan seramai 20,000 pengunjung bakal hadir di Dewan Kompleks Sukan UMPSA Kampus Gambang.