Prof. Madya Ts. Dr. Muhammad Aizzat hasilkan robotik canggih beri manfaat dalam bidang TVET - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2024)
PEKAN, 21 Mei 2024 – Bidang robotik canggih yang kian meningkat naik masuk ke dalam pasaran dunia, namun Malaysia masih ketandusan kepakaran.