Sesi Ceramah Bersama Industri bagi Kursus Occupational Safety and Health - Noor Diana, Abdul Majid (Faculty of Industrial Sciences and Technology (FSTI), 2024)
Pada 20 Mei 2024, Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI) dengan kerjasama JKK Pembangunan Pengajaran & Pembelajaran telah mengadakan sesi ceramah bersama industri bagi Kursus "Occupational Safety and Health". Kursus ini melibatkan 60 orang pelajar-pelajar Semester 2 bagi program Diploma Sains Industri, FSTI.