PROGRAM GOTONG-ROYONG PANTAI SUNGAI ULAR, BALOK, PAHANG - Nor Ashikin, Sopian (Faculty of Industrial Sciences and Technology, UMPSA, 2024)
Pada hari Ahad, 19 Mei 2024 telah menjadi saksi kepada satu inisiatif murni melalui Program Gotong-royong Pantai Sungai Ular, Balok, Pahang, yang dianjurkan oleh mahasiswa Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).