PROGRAM MOBILITI (OUTBOUND) BERKREDIT BAGI SUBJEK BTK0037 BIOLANDSCAPE DI UNIVERSITAS 'AISYIYAH YOGYAKARTA (UNISA), INDONESIA - Nor Adila, Mhd Omar (Faculty of Industrial Sciences and Technology (FSTI), 2024)
Seramai 15 pelajar daripada program Ijazah Sarjana Muda Sains Gunaan Bioteknologi Industri dengan Kepujian, Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI) akan berlepas ke Yogyakarta, Indonesia bagi menyertai program Mobiliti Berkredit di Universitas ‘Aisyiyah Yogyakarta (UNISA), Indonesia.