MARS UMPSA iktiraf ketokohan kepimpinan pelajar dan alumni - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 18 Mei 2024 - Majlis Malam Anugerah Mercu Sanjung (MARS), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengiktiraf mahasiswa yang telah menunjukkan kepimpinan yang holistik dan kompeten selari dengan inisiatif strategik melahirkan graduan holistik.