8 pelajar UMPSA terpilih dalam program Axiata Digital Leadership Programme for Girls 2024 - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
BANGI, 20 Mei 2024 - Seramai lapan orang pelajar Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) terpilih mewakili universiti dalam program Axiata Digital Leadership Programme for Girls yang dianjurkan oleh Yayasan Axiata.