UMPSA lancar program Leadership Cafe bangunkan kelompok bakat dan kepimpinan - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 17 Mei 2024 - Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Profesor Dato' Ts. Dr. Yuserrie Zainuddin merasmikan program UMPSA Leadership Cafe yang merupakan sebuah program kerjasama antara Akademi Kepimpinan Pendidikan Tinggi (AKEPT) dan UMPSA.