Dari permukaan ke dasar laut Perjalanan menjadi jurukimpal bawah air - Siti Rabiatull Aisha, Idris (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 22 April 2024 – Pelajar tahun akhir daripada enam institusi termasuklah Institut Pengajian Tinggi (IPT), Kolej-kolej dan Politeknik di seluruh negara yang masih belum mendapat pekerjaan telah menyertai Program Pengenalan Kepada Kimpalan di Bawah Air baru-baru ini.