Graduan FTKPM UMPSA jadi rebutan majikan - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 17 Mei 2024 – Graduan Fakulti Teknologi Kejuruteraan Pembuatan dan Mekatronik (FTKPM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mempunyai peluang pekerjaan yang cerah di pelbagai sektor kejuruteraan merangkumi sektor pembuatan, minyak dan gas, servis, penyelidikan dan pelbagai sektor kejuruteraan yang lain.