Lawatan Hormat ke Kedutaan Vietnam buka peluang kerjasama baharu antara UMPSA dan IPT di Vietnam - Nur Ezzati, Mohd Nasir (UMPSA, 2024)
KUALA LUMPUR, 7 Mei 2024 – Delegasi dari Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) baru-baru ini membuat lawatan hormat ke Kedutaan Vietnam di Kuala Lumpur sebagai sebahagian daripada inisiatif strategik untuk memperluaskan kerjasama pendidikan dengan institusi pengajian tinggi (IPT) di Vietnam.