UMPSA jalin kerjasama dengan Libya melalui LYAPS dan LASR - Nur Ezzati, Mohd Nasir (UMPSA, 2024)
KUALA LUMPUR, 7 Mei 2024 —Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah mengadakan pertemuan dengan wakil-wakil dari Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) dan Ministry of Higher Education and Scientific Research (MoHESR) Libya sebagai satu langkah strategik untuk memperluaskan rangkaian akademik dan penyelidikan globalnya,