CITREX 2024 UMPSA rai penyelidik berinovasi - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 9 Mei 2024 - Pameran Creation, Innovation, Technology & Research Exposition (CITREX) 2024 Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) penganjuran edisi ke-14 menyaksikan seramai 93 pemenang emas, 126 pemenang perak dan 35 pemenang gangsa membabitkan 255 penyertaan daripada kategori staf, pelajar IPT dan pelajar sekolah.