UMPSA rai 14 bakal jemaah haji - Mohd Mukhris, Awang (2024)
KUANTAN, 8 Mei 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) meraikan 14 staf UMPSA yang bakal menunaikan haji pada tahun ini.