255 penyelidik pamer produk inovasi dan penyelidikan di CITREX UMPSA Kali Ke-14 - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 8 Mei 2024 - Pameran Creation, Innovation, Technology & Research Exposition (CITREX), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) 2024 penganjuran kali ke-14 menyaksikan seramai 255 pempamer bertanding bagi kategori pelajar sekolah, pelajar institut pengajian tinggi awam (IPTA) dan institut pengajian tinggi swasta (IPTS), staf UMPSA dan staf IPTA/IPTS.