UMPSA di tangga ke-166 dunia dalam THE Asia University Ranking 2024 - Hazlina, Faizal; Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 1 Mei 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) berjaya mencapai kedudukan sebaris dengan universiti terbaik dunia apabila tersenarai di kedudukan 166 terbaik Asia dalam Times Higher Education Asia University Ranking (THE Asia WUR) yang diumumkan baru-baru ini.