16 pelajar antarabangsa kumpulan pertama Edu-Tourism UMPSA - Nadira Hana, Abdul Hamid (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 9 Mei 2024 – Seramai 16 pelajar antarabangsa daripada pelbagai negara telah menyertai Program Pelancongan Pendidikan (Edu-Tourism) Kohort 1 yang julung kali diperkenalkan oleh Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).