Sesi Libat Urus UMPSA, KPT, industri dan rakan kerjasama strategik perkukuhkan ekonomi negara - Rosidah, Hassan (UMPSA, 2024)
KUALA LUMPUR, 6 Mei 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) baru-baru ini telah mengadakan Sesi Libat Urus bersama Kementerian Pendidikan Tinggi (KPT), industri dan agensi rakan kerjasama strategik bagi mendapatkan sumbangsaran idea, pertukaran pengetahuan, mengetahui isu-isu semasa di industri/agensi serta penciptaan peluang kerjaya seterusnya memperkukuhkan hubungan antara akademia serta pemain industri/agensi.