NC UMPSA berucap di Persidangan China (Heilongjiang) - Malaysia Higher Education Week 2024 - Mohd Ferdaus, Musa (UMPSA, 2024)
DAQING, CHINA, 21 April 2024 - Naib Canselor Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Profesor Dato' Ts. Dr. Yuserrie Zainuddin diundang bagi menyampaikan ucapan pada di ‘University President Roundtable Forum’ bersempena dengan Persidangan China (Heilongjiang) - Malaysia Higher Education Week 2024 yang berlangsung pada 19 hingga 21 April 2024 di Northeast Petroleum University, Daqing baru-baru ini.