Sinergi UMPSA perluaskan TVET berfokuskan teknologi - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
KUALA LUMPUR, 3 Mei 2024 - Dijangkakan seramai 100,000 pelatih Pendidikan dan Latihan Teknikal dan Vokasional (TVET) Bumiputera akan dilahirkan dengan gaji RM3,000 lebih tinggi dari gaji minimum.