Jom Masuk U 2024 buka tirai memulakan siri jelajah ke 10 zon di seluruh negara - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
PERAK, 3 Mei 2024 - Program Jom Masuk U 2024 (JMU2024) memulakan siri jelajah kesepuluh zon di seluruh negara bermula 3 Mei hingga 9 Jun 2024 dengan majlis perasmiannya telah disempurnakan oleh Menteri Pendidikan Tinggi, Yang Berhormat Dato’ Seri Diraja Dr. Zambry Abd Kadir di Universiti Teknologi MARA (UiTM) Cawangan Perak, Kampus Seri Iskandar baru-baru ini.