UMPSA jalin kerjasama dengan Akumunikasi Sdn Bhd dalam pembangunan sistem komunikasi dan elektronik - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 24 April 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) meterai memorandum persefahaman (MoU) dengan Akumunikasi Sdn Bhd yang merupakan sebuah syarikat senggaraan dan perkhidmatan berkaitan bidang elektronik dan ICT.dengan memfokuskan sistem komunikasi dan elektronik.