UMPSA rai 144 staf cemerlang dan penerima anugerah Hari Kualiti dan Inovasi - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 24 April 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) meraikan seramai 144 penerima Anugerah Perkhidmatan Cemerlang dan penerima anugerah sempena Hari Kualiti dan Inovasi UMPSA yang berlangsung di Dewan Kompleks Sukan UMPSA Kampus Gambang.