Keputusan naik gaji penjawat awam ambil kira kesan ekonomi - Mohamad Reeduan, Mustapha (New Straits Times Press (M) Bhd., 2024)
KENAIKAN gaji penjawat awam menjadi topik hangat apabila Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim mengumumkan kenaikan gaji lebih 13 peratus membabitkan peruntukan melebihi RM10 bilion bermula Disember tahun ini, pada 1 Mei lalu.