Jom Jadi Pekerja Idaman Majikan - Hasnah, Hussiin (UMPSA, 2024)
Tarikh 1 Mei setiap tahun merupakan tarikh yang bermakna bagi kesemua pekerja di Malaysia kerana ia merupakan cuti khas bagi golongan pekerja sama ada pekerja di sektor awam, sektor swasta mahupun bekerja sendiri. Semua pekerja adalah penyumbang kepada kemajuan negara dan sememangnya disambut baik oleh setiap pekerja di Malaysia kerana sumbangan dan khidmat bakti mereka dihargai setiap masa