RoboFTKEE War UMPSA tunjuk aksi, cungkil bakat peminat robotik - Suliana, Ab Ghani (UMPSA, 2024)
PEKAN, 27 Januari 2024 – Bidang robotik adalah salah satu bidang yang sangat penting dan menarik untuk diterokai oleh pelajar Fakulti Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (FTKEE), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).