Perpustakaan UMPSA anjur Kursus Asas Pengurusan Perpustakaan bersama Kolej Vokasional Temerloh - Sharifah Nazirah, Syed Omar (UMPSA, 2024)
PEKAN, 23 April 2024 - Perpustakaan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menganjurkan Kursus Asas Pengurusan Perpustakaan kepada Kolej Vokasional (KV) Temerloh di Bilik Seminar Perpustakaan UMPSA Kampus Gambang baru-baru ini.