Embracing the 10 mins Jom baca bersama annual event - Ruhil Amal, Azmuddin; Ezihaslinda, Ngah (UMPSA, 2024)
PEKAN, 24 April 2024 - ‘Jom Baca Bersama’ is a 10-minute initiative in Malaysia celebrated yearly on 23rdApril in conjunction with World Book & Copyright Day.