Syawal dalam bahagia dan duka - Nor Suhardiliana, Sahar (UMPSA, 2024)
Takbir bergema di serata alam, Laungan tanda tibanya Syawal, Riang gelak ketawa di samping riak wajah ceria, Tangan diangkat doa dipanjat, Bukti kesyukuran pada Yang Esa