Kelab Youth of Strength Happiness YOSH UMPSA anjur rewang dan edaran Bubur Lambuk - Nur Afiqah, Lihan; Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 30 Mac 2024 – Mengambil peluang berkongsi kebaikan di bulan Ramadan, Kelab Youth of Strength Happiness (YOSH), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dengan kerjasama YOSH MyFundaction telah mengadakan rewang dan edaran Bubur Lambuk bertempat di Masjid Sri Fajar, Gambang dengan kehadiran lebih 40 orang mahasiswa.