Nuralya Afrina raya di perantauan, Aidilfitri tetap dirai - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
KELANTAN, 16 April 2024 – Lumrah hidup seorang pelajar di perantauan, Nuralya Afrina Shamley, 20 pelajar tahun pertama Ijazah Sarjana Muda Sains Gunaan Bioteknologi Industri dari Fakulti Sains dan Teknologi Industri (FSTI), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) memilih untuk tidak pulang ke kampung halamannya di Sabah.