Lebaran tetap meriah, pelajar antarabangsa UMPSA raikan Syawal di kampus - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 16 April 2024 – Pulang ke kampung halaman meraikan Aidilfitri bersama keluarga pastinya menjadi impian semua orang.