Terima tauliah IMI - Suliati, Asri (Harian Metro, 2024)
UNIVERSITI Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menjadi satu-satunya universiti di Malaysia yang menerima pentauliahan Persijilan Antarabangsa Institut of the Motor Industry (IMI) United Kingdom sebagai pusat latihan kenderaan hibrid dan elektrik.